mijn account |  (0)

De Vuilendam in Ottoland is al bijna vijftig jaar een plek waar kaasliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Wat begon als een kaaspakhuis, groeide uit tot een winkel vol kaas- en broodsoorten en andere lekkernijen.

De moeder van Aart begon ooit met de verkoop van kaas in Ottoland. Aart zijn vader kocht kaas op bij boeren in de regio, zijn moeder verkocht die aan winkeliers, melkboeren en een enkele particulier. Tot op de dag vandaag bouwen wij voort op de kennis en ervaring die de ouders van Aart verwierven.

Wij verkopen nog steeds boerenkaas, maar ook Italiaanse en Franse kazen, diverse soorten wijn en noten. Ook zijn aan het assortiment broodsoorten en gebak toegevoegd. Verse croissants, koekjes, stokbrood en diverse soorten wit en bruin brood worden ieder dag vers gebakken door bakkerij van der Grijn uit Groot-Ammers.

In onze cadeaushop kunt u terecht voor smaakvolle cadeautjes, kerst- en cadeau-pakketten. Wij onderscheiden ons door originele verpakkingen, zoals mooi opgemaakte schalen of manden met bijvoorbeeld kaas, wijn, chocolade en koek. Onze cadeaupakketten kunnen in heel de Alblasserwaard worden bezorgd.